Naš tim

Dr. Peter Doimi de Frankopan

Direktor i vlasnik

Studirao je na Oxfordu i Cambridgeu te govori nekoliko jezika. Peter je iskusan poduzetnik koji se uglavnom bavi nekretninama, ugostiteljstvom te lansiranjem beauty i luxury brandova.
Peter je studirao ruski i povijest na Cambridgeu. Diplomirao je među najboljima u klasi 1993. godine (First class degree) te je osvojio mnoge nagrade i stipendije. Doktorat je stekao na Oxfordskom sveučilištu iz područja srednjovjekovne europske povijesti te je postao Senior Research Fellow na Worcester Collegu u Oxfordu. Nadalje, 2000. godine postaje Faculty Fellow i predaje srednjovjekovnu grčku povijest također na Oxfordu. Razdoblje helenističke povijesti predavao je na Princetonu kao Stanley J. Seeger Visiting Fellow.

1999. godine sa svojom ženom Jessicom osniva Curious Group Hotels (www.curioushotels.com) i specijalizira se na području luksuznih hotela. Grupa uključuje Cowley Manor u Velikoj Britaniji (Sunday Times Best 100 hotels in the world), L’ Hotel u Parizu (Best City Hotel in the World, Harper´s Bazaar), C-side spa (Tatler Best 101 Spas in the world), The Village Shop (Best Small Shops, Vogue), Le Restaurant u Parizu (Michelin Star, 2008-) i od kraja ljeta 2009. godine preuzima hotel The Canal House u Amsterdamu. Osniva Green&Spring, liniju za tijelo, koja je prema Harperu, proglašena Best Body & Beauty brandom 2010. godine.

Kao uspješan sportaš, Peter drži titulu “Blu” sa Oxforda i Cambridgea, predstavlja Hrvatsku u kriketu te nastupa kao Hon. Predsjednik je National Cricket board, odbora u Hrvatskoj. Peter je predsjednik Frankopan Fonda koji je dodijelio više od 100 stipendija i nagrada u vrijednosti preko $1 milijun u zadnjih 13 godina. Stipendisti su mladi perspektivni Hrvati.

Louis Doimi de Frankopan

Direktor

Diplomirao je na Sveučilištu u Oxfordu prirodne nauke, a poslije se kvalificirao kao odvjetnik – Middle Temple, London. G. Louis je diplomirao filozofiju i teologiju na Londonskom sveučilištu. Čitav svoj profesionalni život proveo je u financijskom i bankarskom sektoru te na posljetku kao Vice President Brazilske Banke u Londonu. Osim Europe, radio je u Africi, Srednjem Istoku i Južnoj Americi te govori nekoliko jezika.

Kristina Kapec

Financijski i administrativni manager

Kristina je završila Ekonomski fakultet u Zagrebu. Radila je na financijskim i administrativnim poslovima u delegaciji IFRC-a (International Federation of Red Cross) u Zagrebu te u IFRC sjedištu u Ženevi. Nakon povratka u Hrvatsku, Kristina je radila kao financijski manager u Euromedic Grupi Hrvatska. U Frankopan Nekretninama radi od kraja 2008. godine.

Vlatka Zidar

Prodajni, marketinški i administrativni manager

Po završetku studija ekonomije na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa Vlatka je nastavila sa specijalističkim stručnim studijem iz marketinga te je sada pred samim završetkom i stjecanjem MBA kvalifikacije. 2002. godine Vlatka postaje dio tima Frankopan Nekretnina gdje stječe bogato radno iskustvo na području upravljanja nekretninama.

Jasna Padavić

Računovodstveni i administrativni djelatnik

Jasna je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Radila je više od 10 godina u području financija i računovodstva u djelatnostima građevinarstva, maloprodaje i upravljanja investicijskim fondovima. Ima položen ispit u Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga (“HANFA”) za dobivanje licence za obavljanje poslova brokera. Od početka 2014. godine Jasna je zaposlena u Frankopan Nekretnine d.o.o.

Kontaktirajte nas

Za daljnje informacije ili ako želite razgovarati o prilikama za investiranje, molimo kontaktirajte nas na:

Frankopan Nekretnine d.o.o.
Ilica 1a,
Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@ilica1.hr
Tel: +385 1 4881 940
Fax: +385 1 4813 059